مراحل اخذ ویزای سرمایه گذاری سوئد 2023

اخذ ویزای سرمایه گذاری سوئد
زمان مطالعه: 4 دقیقه

سرمایه گذاری در سوئد

موسسه مهاجرتی ایرکا همیشه همراه شما

مراحل اخذ ویزای سرمایه گذاری

مراحل اخذ ویزای سرمایه گذاری سوئد

در این مقاله که به کوشش سایت ایرکا مایگریت فراهم آمده است، به بررسی شرایط و راه‌های سرمایه‌گذاری در کشور سوئد می‌پردازیم. این سایت توسط هلدینگ ایرکا طراحی شده و هدف آن افزایش اطلاعات مردم عزیز در خصوص ویزای سرمایه‌گذاری سوئد می‌باشد.

کشور سوئد از کشورهای سردسیر واقع در شمال قاره اروپا و در حوزه اسکاندیناوی است. شرایط جوی و آب و هوا در این کشور پهناور موجب شده است که تنها 30 درصد از آن برای مردم قابل سکونت باشد. شهروندان این کشور از راه‌های متفاوتی از جمله خرید ملک، خرید سهام، ثبت شرکت و موارد دیگر می‌توانند سرمایه‌گذاری انجام دهند. وضعیت برای سرمایه‌گذاران خارجی در کشور سوئد متفاوت است. باید بدانید که هر نوع سرمایه‌گذاری در سوئد موجب دریافت اقامت از این کشور نخواهد شد، بنابراین لازم است بهترین روش سرمایه‌گذاری را یافته و در آن زمینه اقدام کنید تا به هدف خود برسید.

بهترین روش سرمایه‌گذاری در سوئد برای اخذ اقامت

سرمایه‌گذاران خارجی باید طرح تجاری و کسب‌وکاری قوی را به دولت این کشور ارائه دهند و ثابت کنند که این طرح موجب اشتغال‌زایی و سود بسیار برای کشور سوئد خواهد بود تا بتوانند مجوز دریافت نمایند. بدیهی است که برای داشتن طرح  موثر و دریافت مجوز از این کشور، باید دانش و مهارت خود را ارتقا داده و بتوانید ثابت کنید که طرح شما قطعا برای کشور سوئد، سودآور است. دولت سوئد برای جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران خارجی در صورت کارآفرینی و اشتغال‌زایی اجازۀ فعالیت را صادر خواهد کرد.

فرم مشاوره برای ویزای سرمایه گذاری

کشور سوئد نسبت به سایر کشورهای اروپایی برای سرمایه‌گذاری اتباع خارجی و اقامت دادن به آن‌ها سخت‌گیرتر است، اما این موضوع بدان معنا نیست که دریافت اقامت از طریق سرمایه‌گذاری ناممکن خواهد بود. برای مثال سرمایه‌گذاران خارجی از طریق خرید ملک و اوراق قرضه نمی‌توانند اقامت سوئد را دریافت کنند. برای داشتن اقامت سوئد، باید سرمایه‌گذار مطابق با قوانین این کشور یک شرکت ثبت کرده و اقامت دو ساله بگیرد، سپس با فعال و سودمند بودن شرکت می‌تواند اقامت خود را تمدید نماید. پس از 4 سال از فعالیت شرکت، دولت سوئد اقامت دائم را به سرمایه‌گذار اعطا می‌کند.

میزان کنترل فساد و مصادرۀ اموال که از نکات بسیار مهم در زمینۀ سرمایه‌گذاری است، در کشور سوئد دارای آمار خوبی بوده و سرمایه‌گذار بدون نگرانی می‌تواند در این کشور فعالیت نماید.

بیشتر درباره هلدینگ ایرکا بدانیم!

هلدینگ ایرکا متشکل از سه مجموعه مهاجرتی،خدمات مالی و ملکی از فروردین سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را در کشورهای ایران، ترکیه آغاز نمود و در ادامه راه در کانادا گسترش داده شد که امید است در ادامه این مسیر با ارائه خدمات به مشتریان عزیز به هدف نهایی اش که همانا رضایت مشتری است دست یابیم

IRCA Migrate

Immigration

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری

با انواع شرایط سرمایه گذاری در کشورهای مختلف آشنا شوید – شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری برای اقامت و مهاجرت – بهترین کشور برای ویزای سرمایه گذاری کجاست؟

Continue reading

لیست کامل کشورها برای مهاجرت تحصیلی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

لیست کامل کشورها برای مهاجرت تحصیلی

هر آنچه که باید در مورد مهاجرت تحصیلی به کشورهای مختلف اروپایی ، آمریکایی و آسیایی بدانید در این مقاله گرداوری شده است.

فرم سریع مشاوره رایگان

از لیست ذیل کشور مدنظر خود را انتخاب کنید

راحت ترین مهاجرت به چه کشوری است؟

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

از لیست ذیل کشور مدنظر خود را انتخاب کنید

لیست بر اساس حروف الفبا چیده شده است

ویزای کاری

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

انواع اقامت در کشور عمان و ثبت شرکت در عمان

زمان مطالعه: 5 دقیقه نزدیک به 30 نوع اقامت در کشور عمان وجود دارد که ما در اینجا به چهار مورد از پرکاربردترین آنها یعنی اقامت کاری، سرمایه گذاری، تحصیلی و آزاد می پردازیم.

مزایای اخذ اقامت :

پس از دریافت اقامت می توانید حساب بانکی بین المللی (ویزاکارت و …) افتتاح نمائید، از پرداخت هزینه ویزا در هر بار سفر به عمان معاف شوید، با دریافت دفترچه اشتغال پس از اخذ اقامت از پرداخت عوارض خروج از کشور هم معاف شوید، گواهینامه رانندگی ایران را تبدیل به گواهینامه رسمی کشور عمان نمائید، اتومبیل اقساطی خریداری نمائید، اتومبیلتان را برای سفر به ایران بیاورید، سیم کارت تلفن همراه دائم داشته باشید، از طریق جاده و بصورت زمینی به امارات متحده عربی سفر کنید

برای دریافت هر یک از انواع اقامت، سرپرست خانواده باید اقدام نماید ودر پی صدور اقامت ایشان کلیه افراد تحت تکفل مقیم محسوب می گردند.

 1- اقامت کارمندی :

برای دریافت این نوع اقامت باید بعنوان کارمند در یک شرکت خصوصی یا دولتی کشور عمان مشغول به کار شوید. پس از استخدام، هزینه های اسکان،  صدوراقامت، غذا، سرویس ایاب ذهاب محل اقامت تا محل کار و در بسیاری موارد بلیط رفت و برگشت به وطن توسط کارفرما پرداخت می گردد.

برای یافتن کار در عمان چکارکنیم؟

برای شروع می توانید درخواست اشتغال خود را در سایت های کاریابی عمان ثبت کنید، اما اگر قصد دارید اقدام موثری انجام دهید بهتر است سفری به کشور عمان داشته باشید تا شرایط کار و زندگی را از نزدیک لمس کنید و رزومه و مدارک تحصیلی و کاری خود را به بنگاه های کاریابی و یا مراکزی که در رابطه با تخصص شما فعالیت دارند و ممکن است به همکاری شما نیاز داشته باشند ارائه دهید. برای این کار می بایست حداقل یکماه در عمان حضور داشته باشید تا بتوانید درخواست های خود را پیگیری نمایید و زمان دعوت به مصاحبه از جانب کارفرما در اسرع وقت در محل کار حاضر شوید.

 

 2- اقامت کاری با ثبت شرکت :

جهت اخذ اقامت کاری میبایست کسب و کاری راه اندازی نمایید و در واقع در این روش شما کارفرما خواهید بود. نوع کسب و کاری که راه اندازی می نمائید اهمیتی ندارد، برای صدور اقامت، راه اندازی یک سوپرمارکت کوچک، نانوایی ، آرایشگاه و حتی یک غرفه فروش خوراکی در داخل یک بازار کفایت می کند.

برای این کار شما می بایست ثبت شرکت نمایید و یا از یک کفیل که شرکت ثبت شده دارد بخواهید تا کسب و کار شما را زیر مجموعه شرکت خود قراردهد.

هزینه اقامت کاری با ثبت شرکت :

هزینه های اخذ اقامت با ثبت شرکت شامل : هزینه ثبت شرکت، هزینه کفالت، اجاره بهای محل فعالیت و تجهیز محل شرکت با توجه به نوع کار شماست.

توضیحات کامل تر را میتوانید دربخش ثبت شرکت مطالعه فرمائید.

 3- اقامت آزاد :

برای اخذ اقامت آزاد نیازی به کاریابی نیست چون قرار نیست در جایی مشغول به کارشوید. نیازی به سرمایه گذاری و ثبت شرکت هم نیست. در این نوع اقامت یک شرکت فعال اسم شما را جزو پرسنل خود اعلام مینماید و برای شما اقامت صادر می گردد اما شما در واقع در آن شرکت اشتغال ندارید. این نوع برای کسانی مناسب است که :

الف) قصد دارند بیزنس آزاد بین عمان و ایران داشته باشند و مکررا بین دو کشور تردد نمایند ، با اخذ اقامت از پرداخت هزینه ویزا در هر بار ورود معاف میگردند و البته با دریافت دفترچه شغلی از پرداخت عوارض خروج از کشور هم معاف می گردند.

ب) قصد دارند از سایر مزایای داشتن اقامت نظیر حساب ویزا کارت و یا رزومه حضور در خارج از ایران برای اخذ مهاجرت کشورهای اروپایی و یا حتی تاخیر در رفتن به خدمت سربازی استفاده نمایند.

4- اقامت تحصیلی :

اقامت تحصیلی با ثبت نام شما در یکی از دانشگاه های کشور عمان آغاز می شود و تا پایان تحصیلات شما معتبر خواهد بود.

انواع شرکت های خصوصی :

در کشور عمان 5 نوع شرکت سهامی خاص وجود دارد

 

شرکت رتبه ممتاز

 

شرکت رتبه یک

 

شرکت رتبه دو

 

شرکت رتبه سه

 

شرکت رتبه چهار

طبق قوانین، غیر عمانی ها فقط میتوانند شرکت ممتاز یا رتبه یک ثبت کنند

رتبه بندی شرکت ها در عمان

 

شرکت ها از لحاظ رتبه به 5 دسته تقسیم می شوند : درجه 4، درجه 3، درجه 2، درجه یک و ممتاز.

 

مقایسه شرکت های درجه یک و ممتاز با رتبه های پائین تر

پیشنهاد می شود برای کسب و کارهای کوچک سرمایه گذاری های کمتر از 40000 ریال درجه سه و چهار ثبت نمائید.

مزیت ثبت این شرکت ها صرف هزینه کمتر برای ثبت، تشریفات اداری ساده تر و معافیت مالیاتی است. نیازی به تامین حساب بانکی ( واریز مبلغ 150000 الی 250000 و یا گردش حساب شش ماهه به مبالغ مذکور) نیست و اجباری برای استخدام کارمند عمانی وجود ندارد.

درست است که مالکیت 100% شرکت های درجه سه و چهار برای شخص عمانی است اما وی طی یک صورتجلسه رسمی که به تائید دادگاه هم می رسد اظهار می نماید که مالک قطعی شرکت شما هستید و او به دریافت حق کفالت خود که حدود ماهی 100 الی 150 ریال است قانع است.

 در صورتی که قصد سرمایه گذاری بیشتر از 50000 ریال را دارید منطقی است که شرکت درجه یک یا ممتاز ثبت کنید. میتوانید مالک 70% شرکت باشید و شخص عمانی مالکیت صوری 30% خواهد داشت که البته طی یک صورتجلسه رسمی که به تائید دادگاه هم می رسد اظهار می نماید که مالک قطعی شرکت شما هستید و او به دریافت حق کفالت خود که حدود ماهی 100 الی 150 ریال است قانع است.

 

مزیت ثبت شرکت ممتاز یا درجه یک این است که میتوانید با سازمانهای دولتی معامله کنید و در مناقصات هم شرکت نمائید. البته در زمان ثبت میبایست مبلغ 150000 ریال برای شرکت درجه یک و 250000 ریال برای شرکت ممتاز در حساب داشته باشید و یا میانگین گردش حساب شش ماهه شما به این مبالغ برسد، البته اگر تامین این مبلغ برای شما امکان پذیر نباشد برای آن راه حلی وجود دارد.

راحل ثبت شرکت در عمان

  • کفیل به دفتر “خدمات دولت الکترونیک” که در عمان “مکتب سند” گفته می شود مراجعه می نماید و مدارک و اطلاعاتی مانند کارت شناسایی هوشمند، میزان سرمایه، تعداد سرمایه گذاران، دارندگان حق امضاء و اساسنامه شرکت که در کشور عمان به آن نشاط گفت می شود را به ایشان تحویل می دهد. درخواست در سامانه وزارت تجارت و بازرگانی ثبت می شود و پس حداکثر پس از یک روز با پرداخت هزینه اولیه میتواند اوراق الکترونیکی را دریافت نماید.
  • مرحله بعد دریافت کارت بازرگانی شرکت است. در کشور عمان برخلاف ایران که کارت بازرگانی فقط برای امور واردات و صادرات کاربرد دارد، برای ثبت شرکت می بایست کارت عضویات در اتاق بازرگانی عمان صادر گردد. برای این کار به نزدیکترین شعبه اتاق بازرگانی مراجعه نموده و پس از تحویل کپی از اوراق الکترونیکی که از دفتر خدمات دولت الکترونیک دریافت نموده اید، درخواست صدور کارت می نمائید. صدور کارت در کمتر از نیم ساعت صورت می گیرد.
  • در این مرحله با مراجعه به یک شرکت تبلیغاتی ، با ارئه مدارک تقاضای ساخت مهر نام شرکت را می نمائید.
  • سپس با مراجعه به یکی از بانکهای عمان با ارائه مدارک رایج و البته مهر نام شرکت، حساب بانکی افتتاح می نمائید.
  • حال زمان اخذ “مجوز شهرداری است” که در عمان به آن “ترخیص البلدی” گفته می شود. برای این کار باید محل فعالیت شرکت خود را به شهرداری معرفی نمائید. برای این کار باید پس از مراجعه به شهرداری قرارداد اجاره دفتر یا مغازه محل فعالیت خود را در آنجا به ثبت برسانید.
  • اکنون باید برای اخذ “مجوز امنیت و سلامت” یا بقول عمانی ها “مجوزالامن و السلامه” از “اداره عملیات و دفاع المدنی” یا همان “آتش نشانی” خودمان اقدام نمائیم. محل شرکت باید مجهز به کپسول ها آتش نشانی و دوربین های مدار بسته با دید کامل و اچ دی باشد. این پروسه ممکن است تا دوهفته زمان ببرد. پلیس درمحل حاضر شده و بررسی های لازم را انجام می دهد ، در صورت تائید به شما اعلام می نمایند که با مراجعه به اداره دفاع مدنی، مجوز خود را دریافت نمائید.
  • در این مرحله می بایست یک تابلو مطابق استاندارد های تعریف شده ساخته و در محل شرکت نصب گردد.
  • ثبت شرکت انجام شده است و زمان جذب نیروی کار از خارج عمان است. صدور ویزای کاری شما در این مرحله صورت می گیرد. برای این کار باید با دردست داشتن کپی کارت بازرگانی ، کپی اوراق الکترونیکی و مجوز شهرداری به “وزارت کار” یا همان “قوه العامله” مراجعه و درخواست “ماذونیه” نمائید. ماذونیه به “اجازه صدور ویزای کار” گفته می شود. پس از اخذ ماذونیه با در دست داشتن کپی گذرنامه، چند قطعه عکس پرسنلی ،کارت بازرگانی و فرم اینترنتی درخواست ویزا به اداره مهاجرت و گذرنامه مراجعه و درخواست صدورویزای کار می نمائید.

پس از دریافت ویزای کارت، می بایست با مراجعه به مکتب سند تقاضای دریافت کارت اقامت نمائید. آزمایش ادرار، آزمایش خون، زدن واکسن و انگشت نگاری در اداره پلیس مرحله آخر کار است و پس از آن کارت اقامت صادر می گردد