مهاجرت از طریق ثبت اختراع

ثبت اختراع  جهت مهاجرت

invention

اگر ذهن پویا و مبدعانه‎ ای دارید و فکر می‌‌‌‌کنید می‌‌‌‌توانید اختراعی را به اسم خود ثبت کنید، مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، آینده شما را دگرگون خواهد کرد.

کانادا، کشور توسعه یافته‎ ای است که ارزش فوق ‎العاده ‎ای به ایده‌ های نوین و خلاق می‌‌‌‌دهد. دولت کانادا در تلاش است تا نخبگان را از سراسر جهان جذب کرده و در تمامی‌‌‌‌ حوزه‌ها، دانش خود را گسترش دهد.

مزایای فوق ‎العاده‌ای پیش روی نخبگان و مخترعان مهاجر به کانادا است که از جمله برجسته ‎ترین این مزایا می‌‌‌‌توان به اخذ اقامت دائم کانادا و در نتیجه شهروندی کانادا اشاره کرد. به همین سبب است که تعداد زیادی از مخترعین و مبتکرین در تلاش هستند تا ایده مبدعانه خود را در این کشور، ثبت کرده و ویزای مخترعین کانادا را از آن خود کنند.

شرایط ثبت اختراع جهت مهاجرت با استفاده از ویزای تحصیلی

برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، داشتن شرایط ذیل ضروری است.

  • دارا بودن مدرک تحصیلی مطلوب
  • رده سنی مناسب
  • تسلط به زبان‎های رسمی‌‌‌‌کانادا ( زبان فرانسه یا زبان انگلیسی)

شرایط ثبت اختراع جهت مهاجرت با استفاده از ویزای استارت آپ

  • ارائه مدرک بین ‎المللی زبان
  • امکان استفاده از ایده مخترعانه در زمینه‎ های تجاری و کسب وکار
  • تناسب بیزینس پلن طراحی و ارائه شده برای ثبت اختراع با سوابق تحصیلی مخترع
  • ارائه سوابق کاری متناسب با طرح کسب و کار مورد نظر
  • در اختیار داشتن دست کم هزار و دویست دلار کانادا برای سرمایه اولیه و امکان اداره امور اقتصادی خانواده

ثبت اختراع جهت مهاجرت به کانادا، تابع چه قوانینی است؟

به طور کلی برای ثبت اختراع در کانادا، شما می‌‌‌‌بایست از شروط قانونی ارائه شده از سوی دولت کانادا و دایره مالکیت معنوی، پیروی کرده باشید. در اصل، شرایطی وجود دارند که ایده فرد متقاضی را می‌‌‌‌توان به ثبت رساند و راهی میان‎بر جهت مهاجرت به کانادا ساخت.

در ذیل، تعدادی از این شرایط، ذکر می‌‌‌‌شود:

  • ایده اختراع می‎بایست مبدعانه و مبتکرانه باشد. هرگونه کپی از طرح دیگری در اختراع، طرح مورد نظر را فاقد اعتبار می‌‌‌‌سازد.
  • ایده اختراعی می‌‌‌‌بایست برای طیف وسیعی از افراد، کاربردی و قابل استفاده باشد.
  • ایده اختراعی، یک ترکیب یا فرایند طراحی وساخت، می‌‌‌‌بایست باشد.
  • ایده مبتکرانه اختراعی می‌‌‌‌بایست برای افراد دارای بهره هوشی متوسط، قابل استفاده و قابل درک باشد.

نکته قابل توجه این است که، اختراعات همواره تحولات زیادی در زندگی انسان ایجاد کرده‌اند و مخترعین نیز از هوش و استعداد بالایی برخوردار می‌‌‌‌باشند. از هیمن رو، ثبت اختراع جهت مهاجرت، باعث جذب نخبگان و تیزهوشان به کانادا شده و قطعاً در اقتصاد و صنعت و کارآفرینی کانادا، نقش بسزایی خواهد داشت. از این روست که کانادا، تمرکز ویژه‎ ای روی تحقیقات علمی‌‌‌‌و جذب دانشمندان و مخترعان دارد.

برای اخذ مشاوره در مورد مهاجرت از طریق ثبت اختراع با کارشناسان موسسه مهاجرتی ایرکا تماس بگیرید.

شرایط اقامت کانادا با ثبت اختراع جهت مهاجرت

برنامه ‎های مهاجرتی کانادا را می‌‌‌‌توان  یک برنامه مدونی در نظر گرفت که شامل مهاجرت کاری، سرمایه‎ گذاری، ازدواج، مهاجرت تحصیلی، پناهندگی، مهاجرت ورزشکاران و هنرمندان و تولد فرزند در نظر گرفت.

در صورتی که شما هم روی یک محصول یا فرایندی کار کرده‌اید و اختراع خود را به ثبت رسانده ‎اید و نوآوری و ابتکار را نیز در طرح خود لحاظ نموده ‎اید، می‌‌‌‌توانید از طریق ثبت اختراع جهت مهاجرت، اقدام کنید.

در برنامه‎ های ثبت اختراع و استارت آپ، تمرکز اصلی کانادا، دریافت ایده‌های مبتکرانه و خلاق است. در اصل، برنامه کلی کانادا جذب مبدعان، مخترعان و مبتکران دارای ایده‌های خلاق و هوشمندانه است که منجر به رونق اقتصادی و اشتغال زایی در کانادا می‌‌‌‌شود.

شرایط ثبت اختراع جهت مهاجرت در کانادا

اگر شما تصمیم دارید اختراع خود را در کانادا ثبت کنید، می‌‌‌‌بایست اختراع شما دارای مولفه‎ هایی باشد. وقتی که اختراع خود را ثبت می‌‌‌‌کنید و هیچ نمونه‌ ای از اختراع شما در سطح جهان وجود نداشته باشد، در اصل، این طرح یک طرح مبدعانه و مبتکرانه خواهد بود.

نکته قابل توجه این جاست که اختراعات باید به صورت یک محصول، ماشین، دستگاه، ترکیب شیمیایی و مواردی از این دست باشد. به عبارت دیگر، می‌‌‌‌توان گفت که اصول علمی، مفاهیم انتزاعی، ایده‌ها، مفاهیم غیر فیزیکی، روش‌های درمانی، روش‌ های پزشکی و … مشمول اختراعات نمی‌‌‌‌باشند.

مشاوره ثبت بیزینس پلن

مشخصات ثبت اختراع جهت مهاجرت به کانادا

همانطور که خاطرنشان شد، از جمله بهترین برنامه‎ های مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق ثبت اختراع، بر مبنای روش استارت آپ است. کسانی که اختراعی دارند، و در کشور محل اقامت خود، اختراع خود را به ثبت رسانده ‎اند، می‌‌‌‌توانند با در نظر گرفتن ابداع و نوآوری موجود در طرح خود، موضوع را به صورت یک برنامه تجاری ( بیزینس پلن) ارائه دهند و فعالیت خود را ارتقا بخشند. به همین ترتیب می‌‌‌‌بایست به اداره مهاجرت و دولت کانادا، اثبات کنند که طرح اختراعی ‎شان قابلیت اشتغال‎زایی و ایجاد رونق اقتصادی و صنعتی را در کانادا دارد.

فرم مشاوره رایگان ثبت بیزینس پلن

از جمله سایر برنامه‌ هایی که افراد مخترع می‌‌‌‌توانند از طریق ثبت اختراع جهت مهاجرت به کانادا دریافت کنند، اقامت کاری در کانادا است. به این معنا که متقاضیان، می‌‌‌‌توانند موضوع ابداع و اختراع خود را با شرکت‌های معتبر کانادا در میان گذاشته و از این طریق، پیشنهاد شغلی دریافت کنند. سپس می‌‌‌‌توانند برای اجرایی کردن طرح خود در کانادا، مشغول به کار شده و اقامت دائمی‌‌‌‌ این کشور را داشته باشند.

نکته قابل توجه دیگر در این زمینه، برنامه‌های کارآفرینی و سرمایه‌گذاری است که با استفاده از روش ثبت اختراع جهت مهاجرت، قابل انجام می‌‌‌‌باشد.

اگر شما هم از جمله متقاضیان دارای اختراع هستید، می‌‌‌‌توانید بیزینس پلن یا طرح تجاری خود را ارائه داده و برای سرمایه گذاری درکانادا اقدام کنید. در نظر داشته باشید که به منظور مهاجرت به کانادا ازا ین طریق، شما می‌‌‌‌بایست سوابق مدیریتی یا شرکتی ارائه دهید.

چگونه پرونده ثبت اختراع در کانادا تشکیل می‌‌‌‌شود؟

اگر شما دارای اختراعی هستید، می‌‌‌‌بایست هرچه سریع‌تر جهت محافظت معنوی از اثر خود، اقدام به ثبت آن نمایید. مسیر تشکیل پرونده ثبت اختراع، پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و شما می‌‌‌‌بایست با استفاده از نماینده شرکتی اقدام کنید. شما در ابتدای مسیر ثبت اختراع خود باید اطمینان حاصل کنید که موضوع اختراع شما، شرایط ضروری ( نوآور بودن، کاربردی بودن و منحصر به فرد بودن) را دارد یا خیر. سپس باید هزینه‌ های ثبت اختراع را هم مد نظر قرار دهید. هم‎چنین می‌‌‌‌بایست اطلاع داشته باشید که برنامه ثبت اختراع، طولانی مدت و تا حدودی پیچیده است. شاید در دوره زمانی خاصی، افراد زیادی روی یک پروژه اختراع کنند ولی حق امتیاز و حق ثبت اختراع، متعلق به کسی است که در خواست خود را برای اولین بار ثبت کرده باشد.

مراحل درخواست ثبت اختراع جهت مهاجرت به کانادا

در صورتی که تمایل دارید اختراع خود را در کانادا ثبت کنید، می‌‌‌‌بایست اطمینان داشته باشید که پیش از شما، کسی این ایده را ارائه نکرده باشد.

Patent یا حق اختراع چیست؟

Patent یا حق اختراع، به این معنی است که دولت به مخترع حق می‌‌‌‌دهد تا از روز دریافت Patent ( یا ثبت اختراع) ، دیگران را از ساخت، استفاده و فروش اختراع خود منع نماید. در صورتی که قصد دریافت حق اختراع یا Patent را دارید، می‌‌‌‌بایست این کار را با کمک یک نماینده قانونی یا شرکتی انجام دهید. ولی اگر به هر دلیل، قصد دارید این کار را خودتان انجام دهید، مراحل زیر می‌‌‌‌بایست طی شود.

به طور کلی شما در صورتی می‌‌‌توانید در مسیر ثبت اختراع جهت مهاجرت، اقدام نمایید که اختراع شما، گام موثری در مسیر حل یک معضل، ارائه دهد و هیچ گونه مشابه داخلی و خارجی نداشته باشد. شما به عنوان یک فرد مخترع می‌‌‌بایست در راستای علم خود، گامی‌‌‌رو به جلو بردارید و سعی کنید که همواره، پروژة و ایده ذهنی خود را ارتقا بخشیده و پر و بال دهید.

به طور کلی ایده ثبت اختراع جهت مهاجرت، می‌‌‌بایست کاملا مبدعانه و مبتکرانه باشد و اصلا در رشته مربوطه، بدیهی به نظر نرسد.

هرگونه تشابه ایده شما با ایده‌ های سایر مخترعان در سراسر دنیا، نتیجه منفی در مسیر ثبت اختراع جهت مهاجرت شما خواهد داشت.

اختراع شما می‌‌‌بایست قابلیت این را داشته باشد که در صنعت پیاده سازی و اجرا گردد.

مراحل اقدام برای ثبت اختراع جهت مهاجرت

  • عدم وجود هیچ گونه تشابه با سایر ایده‌ها
  • دارا بودن قابلیت پیاده سازی طرح
  • ثبت اظهارنامه اختراعی در ایران
  • تایید پرونده اختراع در ایران به وسیله کارشناس اداره ثبت اختراع
  • رفع نواقص و تایید استعلام اولیه
  • دریافت نامة مرجع استعلام
  • ثبت بین المللی اختراع با استفاده از PCT
  • تایید اظهارنامه توسط کارشناس اداره WIPO
  • فرستادن نامه پذیرش اختراع در سازمان ثبت اختراع WIPO به آدرس مخترع
  • درخواست ثبت دائمی‌‌‌اختراع به اداره ثبت اختراع کشور مقصد
  • نامه دعوت از مخترع برای تشکیل پرونده فیزیکی
  • ادامه روند ثبت اختراع در کشور مقصد

به منظور انجام فرایند ثبت اختراع برای مهاجرت، نمرات آزموین آیلتس شما می‌‌‌بایست به شرح ذیل باشد.

  • نمره مهارت مکالمه (speaking)  : 5
  • نمره مهارت خوانداری (Reading) : 5
  • نمره مهارت نوشتاری  ( Writing) : 4
  • نمره مهارت شنیداری  ( listening ) : 5

شما می‌‌‌بایست مرحله درخواست یا application ثبت اختراع خود را در اداره ثبت اختراعات کشور مربوطه، ارائه نموده و پرونده تشکیل دهید.

توصیفات فنی اختراع شما می‌‌‌بایست با بیانی واضح و آشکار و به زبان رسمی‌‌‌کشور مورد نظر، ارائه گردد و تا حد امکان از بیان جزئیات، پرهیز ننمایید.

نقشه، طرح و دیاگرام اختراع خود را برای اداره مهاجرت کشور مربوطه ارسال کنید. اداره ثبت اختراع کانادا ( یا هر کشور دیگر) پس از بررسی کارشناسی پرونده، در صورت واجد صلاحیت بودن، حق اختراع یا Patent را به شما اعطا می‌‌‌نماید. Patent در سرتاسر کشور، معتبر وقابل دفاع می‌‌‌باشد.

فرم سریع ارزیابی مهاجرت