آخرین شرایط اخذ گرین کارت امریکا در سال 2023 – طبقهبندی خانوادگی برای اخذ گرین کارت – طبقهبندی کار برای اخذ گرین کارت – چه مدارکی برای اخذ گرین کارت لازم است
Continue reading7 دانشگاه برتر امریکا برای مهاجرت تحصیلی
بهترین دانشگاههای ایالات متحده برای دانشجویان بینالمللی
دانشجویان بینالمللی که به دنبال آموزش عالی و آینده شغلی هستند اغلب امریکا را انتخاب میکنند. انتخاب از بین بیش از ۵۰۰۰ کالج و دانشگاه برتر امریکا میتواند چالش برانگیز باشد. به علاوه این کالج و موسسات ممکن است برای شما مناسب ترین باشند و آماده رسیدگی به مشکلات و الزامات منحصر به فرد دانشجویان خارج از کشور هستند.
انتخاب موسسه یا کالج انتخاب شخصی است، با این حال چند ملاحظه کلی وجود دارد که هر دانشجوی بینالمللی ممکن است آنها را قبل از اخذ مدرک در نظر بگیرد:
- آیا این کالج رشته یا برنامه ای را ارائه میدهد که من میخواهم دنبال کنم؟
- آیا در محوطه دانشگاه راحت خواهم بود؟
- هزینه ام چقدر خواهد بود و پس از فارغالتحصیلی چه گزینه های حرفهای خواهم داشت؟
دانشگاه نورث ایسترن Northeastern
دانشگاه نورث ایسترن در بوستونِ ماساچوست گزینه محبوبی برای دانشجویان بینالمللی علاقمند به دورهها و مسیرهای متنوع است. نورث ایسترن از این قاعده مستثنی نیست چراکه ثبتنام فعلی این دانشگاه از دانشجویان بینالمللی نشاندهنده خوب بودن منابع موجود برای چنین دانشجویانی است. ۲۵ درصد جمعیت دانشجویی دانشگاه نورث ایسترن از دانشجویان بینالمللی تشکیل شده است که در سال ۲۰۲۱ از ۱۴۸ کشور مختلف به این دانشگاه آمدهاند.
دانشگاه مذکور به دلیل آماده کردن فارغ التحصیلان خود برای موفقیت مشهور است و در یک کلانشهر کلاسیک نیوانگلند واقع شده است. در ضمن، نه تنها فرصت های کارآموزی فراوانی را ارائه میدهد بلکه دارای یک اجتماع پر رونق برای تحصیلات تکمیلی و بخشهای تجاری، بازاریابی و مهندسی است. دانشکده نورث ایسترن به دانشجویان بینالمللی در زمینههای مختلف (از جمله مشاوره تحصیلی، رشد و ارتقای شغل، کمکهای مالی و موارد دیگر) کمکهای فردی ارائه میکند.
معرفی دانشگاه بوستون
از کل دانشجویان دانشگاه بوستون، ۲۱٪ دانشجویان بینالمللی هستند. دانشگاه بوستون BU تعداد کمی بورسیه تحصیلی را در مقطع کارشناسی به دانشجویان بین المللی ارائه میدهد و در دسترس بودن بورسیه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در هر موسسه فرق دارد.
پذیرش در دانشگاه بوستون مستلزم داشتن مهارت در زبان انگلیسی است. برای کمک به شما در برآورده کردن معیارهای مهارت زبان قوی و شناخت همتایان آمریکایی خود، آنها مطالب خواندن، نوشتن و بحث را ارائه میدهند.
طبق دانشگاه بوستون دانشجویان بینالمللی کسانی هستند که شهروندی امریکا یا گرین کارت اقامت دائم ایالات متحده را ندارند. برای تحصیل در ایالات متحده، دانشآموزان خارجی معمولا به ویزای دانشجویی F-1 یا ویزای تبادل بازدیدکننده J-1 نیاز دارند.
شرایط تحصیل در دانشگاه نیویورک (NYU)
دانشگاه نیویورک (NYU) نه تنها یکی از متمایزترین و شناخته شده ترین دانشگاه ها در کشور امریکا است بلکه در مرکز شهر نیویورک واقع شده است. ۲۴٪ از کل دانشجویان دانشگاه نیویورک دانشجویان بینالمللی هستند. این دانشگاه علاوه بر اینکه در شهر شلوغی واقع شده است، چیزهای زیادی برای ارائه به دانشجویان بینالمللی آینده نگر دارد که به دنبال تحصیلات معتبر هستند.
اکثریت دانشجویان بینالمللی در امریکا در دانشگاه نیویورک شرکت میکنند و دانشکدهاش اغلب میزبان فعالیتها و رویدادهایی برای کمک به دانشجویان بینالمللی در سازگاری با زندگی در کشور و تشکیل یک اجتماع قوی در پردیس و خارج از آن است. به منظور آسانتر کردن این انتقال، دانشگاه مذکور به افرادی کمک میکند که به ویزای دانشجویی نیاز دارند. علاوه بر این، برخی از مهاجران ممکن است واجد شرایط دریافت امتیازات و کمکهای مالی باشند.
معرفی دانشگاه ایالتی آریزونا (ASU)
یکی از بزرگترین مراکز تجمع دانشجویان خارجی در یک دانشگاه دولتی ایالات متحده دانشگاه ایالتی آریزونا (ASU) است. ASU دانشگاه ایالتی آریزونا به دلیل مرکز تحقیقاتی درجه یک خود مشهور است و حتی از سوی گزارش جهانی و خبری ایالات متحده مبتکرترین دانشگاه برتر امریکا انتخاب شده است.
علاوه بر ارائه نرخ بالای پذیرش ۸۸.۴ ٪، این دانشگاه برای درخواستهای دانشجویان بینالمللی علاقمند به یکی از ۸۵ برنامه دانشگاهی محیطِ دلپذیری برای دانشجویان با زمینههای مختلف ایجاد میکند. در وبسایت دانشگاه ایالتی آریزونا ASU، دانشجویان بینالمللی میتوانند اطلاعات درمورد پذیرش، کمک مهاجرت و خدمات اجتماع محلی بیابند.
شرایط اخذ پذیرش دانشگاه روچستر
دانشجویان بین المللی به انجام اقدام برای پذیرش دانشگاه روچستر تشویق میشوند، جایی که برای آن به دلیل تنوعی ارزش قائل هستند که با پردیس جهانی ارائه میشود. برای دادن درخواست دقیقا همان مطلب درخواستی باید ارائه شوند اما متقاضیان بینالمللی باید توانایی انگلیسی صحبت کردن و نیز توانایی حمایت مالی خودشان را نشان دهند.
آنها بیش از ۳۶۰۰ داشجوبی بینالمللی از سزتاسر جهان دارند. به عنوان یک دانشجوی دانشگاه روچستر، شما بخشی از اجتماع دلپذیر و متنوعی خواهید بود که پذیرای دانشجویان از همه طبقات اجتماعی و بیشتر از ۱۲۰ کشور مختلف است.
معرفی تحصیل در دانشگاه ایلینویز
بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی خارجی سال گذشته در پردیسهای متعدد دانشگاه ایلینویز شرکت کردند که در سراسر ایالت پراکنده شدهاند. مجموعهای با بیش از ۸۰ برنامه کارشناسی و ۱۰۰ برنامه تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان خارج از کشور در پردیس دانشگاه شیکاگو (UIC) در دسترس است
. در ضمن این دانشگاه به یکی از بهترین دانشگاههای ایالات متحده معروف است. دانشجویان بینالمللی که میخواهند حتی قبل از ورود به نیروی کار تجربه حرفهای مرتبط کسب کنند، اغلب برنامه مهندسی دانشگاه ایلینویز را انتخاب میکنند زیرا در سراسر امریکا شناخته شده است. برنامه دانشگاه ایلینویز فرصتهای کارآموزی با پرداختی تضمینی را برای دانشجویان ارائه میدهد. به علاوه این برنامه پایه محکمی برای افرادی است که میخواهند پس از فارغ التحصیلی در ایالات متحده کار کنند.
معرفی دانشگاه رایس امریکا
آموزش “عملی” چیزی است که دانشگاه رایس (دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در هیوستونِ تگزاس) میتواند برای دانشجویان بینالمللی فراهم کند. نسبت ۱ به ۶ (۱:۶) دانشجو به دانشکده در این دانشگاه تضمین میکند که دانشجویان خارجی حمایت و جهتگیری فردی مورد نیاز را دریافت خواهند کرد. داشتن یک پردیس متنوع مایه افتخار این دانشگاه است و تا سال ۲۰۲۱، حدود ۲۵ درصد از ثبت نام مدرسه را دانشجویان بینالمللی تشکیل میدادند. در نهایت، دانشگاه رایس گزینهای عالی برای هر دانشجوی خارجی است که به دلیل دپارتمانهای علوم کاربردی معروف خود به دنبال دانشگاه کوچک تری برای مهاجرت تحصیلی امریکا خود هستند.
تحصیل در دانشگاه آیوی لیگ
آیوی لیگ و هشت دانشگاه معروف بینالمللی اش سالیانه ده ها هزاران دانشجو را از سرتاسر دنیا جذب میکند. دانشگاه آیوی لیگ ابتکارات تخصصی زیادی را برای کمک به دانشجویان بین المللی در سازگاری با زندگی در ایالات متحده ارائه میدهند و فعالانه از شبکههای فارغ التحصیلی خود حمایت میکنند.
در این کشور، تنها کالج هایی مانند پرینستون، ییل و هاروارد به دانشجویان بینالمللی کمکهای مالی برای همه افراد یا از نوع معلولیتها (بیماریهای خاص) دارند/ارائه میدهند. از آنجاییکه دریافت پشتیبانی شهریه اغلب برای دانشجویان بینالمللی دشوار است، این میتواند به کاهش فشار مالی برنامههای پرهزینه کمک کند.
معرفی تحصیل در دانشگاه کالیفرنیا (UC)
به دلیل برنامههای دارای بودجه خوب و پردیسهای متنوع ایالتی، دانشآموزان خارجی زیادی هر ساله دانشگاه کالیفرنیا را انتخاب میکنند. در واقع کالیفرنیا خانه/منزلگاه بعضی از بهترین مدارس دولتی از نظر رتبهبندی در ایالات متحده است. برخی از بزرگترین جمعیتهای دانشجویی بینالمللی در این کشور در دانشگاههای UC دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو در بِرکِلِی، سَن دیگو و لوسآنجلس شرکت میکنند. به علاوه در این شهرها ممکن است آنها از فرهنگهای متنوع و فرصتهای تحصیلی بهره ببرند که از توجه زیادی برخودارند. برای افراد علاقهمند به این موضوعات، دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو برنامههای مهندسی و پزشکی برجستهای را ارائه میدهد، درحالیکه دانشگاه UC بِرکِلِی میزان برخی از بهترین برنامههای هنرهای آزاد و علوم انسانی موجود را در این کشور بالا میبرد.
تابعیت آمریکا
تابعیت آمریکا به معنای اخذ پاسپورت و تبدیل شدن به شهروند (سیتیزن) این کشور است. سیتیزن فردی است که پاسپورت (گذرنامه) این کشور را کسب نموده و میتواند در انتخاباتهای این کشور شرکت نموده و از کلیه مزایا و امکانات همه آمریکاییها بهرهمند باشد.
برای اینکه فردی بتواند سیتیزین ایالات متحده شود باید ابتدا از طریق یکی از روشهایی که در این مطلب موسسه مهاجرتی ایرکا به آنها اشاره میکنیم به این کشور مهاجرت کند و اقامت آن را به دست آورد. پس از آن، در صورتی که 5 سال در این کشور اقامت کند یا 3 سال اقامت دائم آمریکا را داشته و سپس با یک تبعه آمریکا ازدواج کند و یا از طریق خدمت سربازی در نیروهای مسلح آمریکا مجوز شهروندی را به دست بیاورد.
روشهای کسب اقامت و مهاجرت به آمریکا عبارتند از روش کاری، روش تحصیلی، روش سرمایهگذاری، از طریق ازدواج، از طریق تولد، از طریق پناهندگی، و سیتیزنشیپ برای هنرمندان.
کسانی که از طریق اخذ گرین کارت وارد آمریکا میشوند با رعایت ضوابط ذیل شهروندی آمریکا را کسب کنند:
1) سن متقاضی باید بالای هجده سال باشد.
2) از تاریخ صدور گرینکارت وی حداقل چهار سال و نه ماه گذشته باشد.
3) حداقل 2 و نیم سال در ایالات متحده حضور داشته باشد.
4) در صورتی که متقاضی در یک بازه زمانی شصت ماهه بیش از شش ماه را در خارج از آمریکا گذرانده باشد مجوز سیتیزنی برای وی صادر نخواهد شد.
5) متقاضی باید بتواند آزمون مربوط به تاریخ کشور ایالات متحده را با موفقیت پشت سر بگذارد.
6) متقاضی بتواند به زبان انگلیسی صحبت کند.
روش های اخذ اقامت و مهاجرت به امریکا
روش های اخذ اقامت و مهاجرت به امریکا عبارتند از ✔ روش کاری ✔ روش تحصیلی ✔ سیتیزنشیپ برای هنرمندان ✔ از طریق ازدواج ✔ از طریق تولد ✔ از طریق پناهندگی
Continue readingبرای مهاجرت ایرانیان آمریکا بهتر است یا کانادا؟
آمریکا و کانادا از جمله پیشرفتهترین و ثروتمندترین کشورهای جهان هستند که در همسایگی یکیدگر در قاره آمریکا واقعند، ولی مهاجرت به این دو کشور تفاوتهایی دارد که متقاضیان مهاجرت بسته به میل و انگیزه خود میتوانند درباره انتخاب بین این دو تصمیم بگیرند. برخی از این تفاوتها را، در این مطلب از موسسه مهاجرتی ایرکا، ذیلا مرور میکنیم.
از جنبه تحصیلی، آمریکا رتبه 1 جهان و بهترین سیستم آموزشی را داراست ولی بسیاری از دانشگاههای کانادا نیز رتبههای بالایی در سطح جهانی دارند. همچنین شرایط کار پس از تحصیل در کانادا مناسبتر از آمریکاست و فرصت کاریابی در کانادا نیز بسیار بیشتر از ایالات متحده است.
از جنبه سهولت اخذ ویزای کاری، در کانادا و در صورت داشتن امتیاز کافی، متقاضی میتواند بدون پیشنهاد شغلی (job offer) از طریق برنامه اسکیل ورکر به این کشور مهاجرت کند ولی در آمریکا داشتن پیشنهاد شغلی الزامی است.
از جنبه امنیت، کانادا از جمله امنترین کشورهای دنیاست، ولی مساله امنیت در آمریکا با چالشهایی همراه است.
از جنبه سهولت سرمایهگذاری، هزینههای دریافت اقامت از روش سرمایهگذاری در کانادا کمتر از آمریکاست (حداقل 150 هزار دلار کانادا در برابر حداقل 900 هزار دلار آمریکا) ولی آمریکا فرصتهای بیشتری برای پیشرفت دارد و موفقیت در سرمایهگذاری مترادف با کسب سود بیشتر در این کشور خواهد بود.
از جنبه هزینههای زندگی، در کانادا هزینه زندگی یک خانواده 4 نفره (بدون احتساب اجاره خانه) حدود 3300 دلار آمریکا است که در آمریکا نیز در همین حدود است. همچنین یک فرد مجرد در هر دو کشور (بدون احتساب اجاره خانه) چیزی در حدود 920 دلار هزینه خواهد داشت. سایر هزینهها نیز اکثرا در هر دو کشور مشابه هستند، مثلا غذا در یک رستوران ارزانقیمت حدود 15 دلار است؛ یک قرص نان 500 گرمی حدود 2 و نیم دلار؛ یک بتری آب 1 و نیم لیتری حدود 1 دلار و 80 سنت، و اینترنت ADSL با سرعت حداقل 60 مگابیت بر ثانیه با دیتای نامحدود حدود ماهانه 65 دلار است.
اما تفاوتهای نیز به چشم میخورد، از جمله هزینههای پایه برای یک آپارتمان 85 متری (برق، گرمایش، سرمایش، آب، زباله) در آمریکا حدود 165 دلار ولی در کانادا حدود 134 دلار است؛ 1 لیتر بنزین در آمرکا 68 سنت ولی در کانادا 91 سنت است؛ اجاره آپارتمان 1 خواب در خارج از مرکز شهر در آمریکا حدود 1100 دلار ولی در کانادا حدود 910 دلار است؛ و نهایتاً، قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در خارج از مرکز شهر در آمریکا حدود 2100 دلار ولی در کانادا حدود 3400 دلار است.
ویزای EB1 آمریکا
ویزای EB1 یک نوع از ویزای کار آمریکا است که در این مطلب از موسسه مهاجرتی ایرکا به بررسی مختصر آن میپردازیم.
افرادی میتوانند واجد شرایط این برنامه مهاجرتی آمریکا باشند که در حوزهای مشخص تخصص داشته و یک مدرک پیشرفته یا معادل آن داشته باشند. دستهبندیهای مربوط به این برنامه از این قرار است:
افراد دارای مدرک تحصیلی پیشرفته (معمولا کارشناسی ارشد و دکتری)
شغلی که فرد برای آن اقدام میکند باید به یک مدرک تحصیلی پیشرفته نیاز داشته و فرد متقاضی دارای آن مدرک یا معادل آن باشد (مدرک معادل کارشناسی به علاوه پنج سال سابقه کار مرتبط و موثر و توصیهنامه کارفرمایان فعلی و سابق)
متخصصانی که توانایی ویژهای دارند
متقاضی باید اثبات کند که توانایی خاصی در زمینههای علوم، هنر یا تجارت دارد، برای آن مدرک تخصصی ارائه کند و دستاوردهای علمی، هنری یا تجاریش را ارائه نماید.
افرادی واجد شرایط این طبقهبندی محسوب میشوند که بتوانند حداقل 3 مورد از موارد ذیل را اثبات کنند:
- مدرک تحصیلی یا جایزه مشابه از موسسه آموزشی مرتبط با آن قابلیت خاص
- مدارکی که ده سال سابقه کار تماموقت شما در آن حرفه را اثبات کنند
- مجوزهایی همچون پروانه کسب
- عضویت در یک انجمن حرفهای مرتبط
- شواهدی که اثبات کنند که فرد متقاضی درآمد سالانه و یا هر نوع درآمدی داشته است
- هرگونه شواهد و مدارک دال بر نقشآفرینی قابل توجه و چشمگیر فرد در حیطه شغلیش